Chat Verkiest u hulp via chat? Koop dan advies via de knop hiernaast. U kan kiezen tussen een chatsessie .. Product #: 002 Regular price: $30.00 $30.00 9997

Chat

€30.00 / uur
Ex Tax: €30.00

Verkiest u hulp via chat? Koop dan advies via de knop hiernaast. U kan kiezen tussen een chatsessie van 30 minuten of een veelheid hiervan. Bij de bestelling geeft u ook enkele voorkeuren wanneer een chatsessie voor u kan doorgaan. Wanneer dit bij mij binnenkomt, stuur ik u een bevestigingsmail met de datum, het tijdstip en de nodige instructies voor de chatsessie. Indien dit toch niet past voor u, mag u steeds verder mailen voor een andere datum of tijdstip. Een chatsessie kan pas doorgaan bij bewijs van betaling. Deze kan gebeuren via bankcontact of overschrijving.

Tijdens het chatgesprek zullen we zo snel mogelijk ter zake komen. Dit kan echter niet zonder eerst even te starten met een korte kennismaking en het opstellen van doelstellingen.

Nadien werken we samen aan uw doelen en verwachtingen.

De laatste vijf minuten van een chatgesprek zullen besteed worden aan de afronding, een samenvatting en het plannen van wat er nog kan/moet gebeuren.

Kies uw sessieduur

* Minuten:
* Voorkeurstijd:
- +

Contact